Ресторант

Сподели

В ресторанта на хотел Широка лъка ви очаква прятна изненада - менюто не само е разнообразно и съобразено с всички изисквания за пълноценното хранене на съвременния човек, но е и здравословно.

В уютната обстановка на елегантния салон на ресторанта са разположени 70 места и още 30 - на просторната тераса с панорамна гледка.

Тук ще бъдете обслужени професионално, с внимание към всеки ваш вкус.

За да ви дадем възможност да се насладите максимално на ароматните и вкусни ястия, в салона не се пуши.

Ето защо ресторантът на хотел Широка лъка е изключително подходящ за вашите семейни, бизнес или празнични вечери.

Вие и вашите гости ще бъдете сити и доволни.

Ресторантът на хотел Широка лъка е отворен за вас всеки ден от 08:00 до 23:30 часа.

Приятен апетит!


Меню

Всички ястия, включени в здравословното меню на ресторанта, се приготвят от екологично чисти продукти. Тук още веднъж ще усетите нашата грижа за вашето здраве и вниманието ни към всеки ваш вкус.

В ресторанта се сервират и подбрани подбрани родопски специалитети. Изключително богатата ни селекция вина е приятен повод да подберете индивидуална комбинация от вино и ястие по ваш вкус и да ги предложите на вашите гости, приятели, колеги и близки.

Закуската, обядът и вечерята ви в ресторанта на хотел Широка лъка ще бъдат не само едно вкусно и здравословно удоволствие, но и естетическо преживяване.


Тераса

Просторната тераса на ресторанта в хотел Широка лъка ви предлага уникална панорамна гледка. Да пиете кафето си или да се храните в такава атмосфера засища всички ваши сетива. Да споделите това незабравимо удоволствие с любим човек е нещо, което ще ви кара да се усмихвате дълго време.


Лоби бар

Приятната обстановка в лоби бара на хотел Широка лъка ви дава възможност с удоволствие да изпиете ароматно кафе или чай. В лоби бара се предагат богата гама безалкохолни напитки и коктейли, които можете да отпивате с удоволствие и без цигарен дим.

Направете заявка за резервация

Можете да направите своята заявка за резервация

Направи резервация